Almås Bygg og Snekkerservice AS
Tlf: (+47) 90935243 - Epost: tor@almaas-bygg.com

Tjenester

Restaurering

 

Har du en gammel bolig? Har du en leilighet som du for eksempel ønsker tilbake til før 1900 tallet? Vi i Almås Bygg og Snekkerservice er eksperter på å restaurere hus tilbake til gammel standard, eller tilbake til slik det var. Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud og hør om referanser fra tidligere prosjekter. 

 

Nybygg

Har du tomt har vi huset for deg. Vi har lang og bred erfaring med å sette opp komplette husløsninger. Vi hjelper deg fra tegning til ferdig oppsatt hus. Vi kan bygge og sette opp huset med alt av bad, kjøkken og stueløsninger akkurat slik du ønsker. 

Tilbygg

Eier du et hus som trenger større plass? Kanskje du trenger en garasje til bilen, eller en ekstra leilighet som du kunne tenke deg å leie ut? Vi kan hjelpe deg slik at tilbygget blir riktig oppført, og at alle normer blir fulgt i byggeprosessen. 

Bilde av snekker i arbeid - Tjenester fra Almås Bygg og Snekkerservice As

Snekkertjenester

Med lang og bred erfaring i tømrerbransjen kan vi blant annet hjelpe deg med hyttebygging, bytting av dører, bytting av vinduer, lage terasse, og rekkverk. Våre snekkere har selvsagt fagbrev og setter alltid stoltheten sin i høysetet for at du som vår kunde alltid skal bli fornøyd med vårt arbeid for deg.